Klassiske massager

Massagen giver en følelse af flow, afspænding og ro. Den er sundhedsfremmende og forebyggende og velegnet ved stresstilstande.

Klassiske massager

Første gang du kommer i klinikken, vil jeg anbefale en Nordlys helkropsmassage, så jeg kan mærke, hvilke ressourcer og udfordringer, din krop rummer.

  • Klassisk Nordlys helkropsmassage: Massagen er en blid klassisk helkropsmassage, hvor kroppens muskler berøres ligeligt. Massagen giver en følelse af flow, afspænding og ro. Den er sundhedsfremmende og forebyggende.
  • Temamassage: Her er tid til fordybelse i et eller to kropsområder, hvor der typisk er spændings- eller smertetilstande i f.eks. lænd/ryg, skuldre/nakke, ben, arme eller hoved. Der arbejdes med triggerpunkter og bindevævsmassage, hvor det kan afhjælpe.
  • Afspændingsmassage: Er en helkropsmassage præget af lange blide strøg, som samler kroppen og virker beroligende. Den er harmoniserende for krop og sind, og velegnet for eksempel ved stresstilstande.
  • Ayurvedisk massage: Er inspireret af en 500 år gammel indisk massageform. Den er rolig og dynamisk, og skaber balance og stabilitet. Det er en kombination af lange glidende strøg med rigelig varm olie og cupping, som er en let klappende massage. Der kan være fokus på henholdsvis afspænding eller stimulering, afhængigt af dit behov.

Kontakt Birgitte Rasmussen

Mobil: 24 98 42 50

Mailadresse: brasmussen8@gmail.com

Bestilling af tid: Ring, SMS eller skriv en E-mail.

Adresse: Holme Parkvej 403, 8270 Højbjerg