Birgitte Rasmussen

God berøring fremmer velvære, trivsel og helbredelse, samt styrker vores livskraft.

Birgitte Rasmussen

Massageterapeut & coach, tidligere sygeplejerske

Min baggrund, motivation og uddannelse

Jeg er født i 1955 og blev uddannet sygeplejerske i 1980. I 1987 tog jeg diplomuddannelse i pædagogik, og i 2001 kandidatuddannelse i sygepleje fra Aarhus Universitet. Jeg har arbejdet 10 år i klinisk praksis, og 25 år som underviser for sygeplejestuderende.

Som sygeplejerske erfarede jeg tidligt, at berøring er essentiel for menneskers trivsel – fra fødsel til død. God berøring fremmer velvære, trivsel og helbredelse, og styrker vores livskraft. Det skyldes, at omsorgsfuld berøring frigiver velvære-, antistress- og smertestillende hormoner.

I 2008 tog jeg grundkursus i Nordlys Massage. Jeg arbejdede med massagen som hobby, indtil jeg i 2016 tog Nordlys massageterapeut uddannelsen og fik RAB godkendelsen, som er Sundhedsstyrelsen registreringsordning for alternative behandlere. Jeg åbnede klinik i 2017. Jeg er medlem af behandlerorganisationen Nordlys Forum, som sikrer høj faglig kvalitet og etik.

I 2021 tog jeg Nordlys Master Coach uddannelsen. At kunne tilbyde coaching som supplement til massagen eller som enkeltstående tilbud, giver god mening i forhold til min tilgang til at arbejde med mennesker. Ligeledes omvendt; at kunne tilbyde massage som supplement til coaching. Mennesket er en helhed, vores tanker og følelser er i gensidigt samspil med kroppen og kroppens reaktioner. Ønsker man ændringer i livet, er det ideelt at arbejde med både krop, sjæl og sind.

Kontakt Birgitte Rasmussen

Mobil: 24 98 42 50

Mailadresse: brasmussen8@gmail.com

Bestilling af tid: Ring, SMS eller skriv en E-mail.

Adresse: Holme Parkvej 403, 8270 Højbjerg